Predsjednik Demokrata Mirando Mrsić odgovorio je SDPovcima koji su mu poručili da ga ne vide u koaliciji za predstojeće parlamentarne izbore: “Nažalost, očito će na izborima nastupiti četiri velika bloka. Mi pregovaramo s brojnim strankama, od Radničke fronte do stranke Pametno, jer želimo ponuditi građansku opciju,” kaže Mrsić koji će tek nakon izbora biti spreman pregovarati o tome tko će biti novi premijer: “SDP ima dobrih kandidata, poput BNiljane Borzan ili Orsata Miljenića”. Komentirao je i slučaj Srebrnjak, navodeći razloge zbog kojih je morao otići dr. Boro Nogalo: “Njegov uspješan europski projekt pomrsio je račune onima koji žele graditi novu dječju bolnicu, a Bandiću vjerojatno smeta i njegovo nastojanje da Brestovac, koji je na trasi nove žičare, bude obnovljen u zdravstvene svrhe”.

Follow us:

Facebook:
https://www.facebook.com/N1Srbija
https://www.facebook.com/N1Hrvatska
https://www.facebook.com/N1BiH

Twitter:
https://twitter.com/N1infoBG
https://twitter.com/N1infoZG
https://twitter.com/N1infoSA

24 hour news network. CNN exclusive news channel affiliate.

N1, prvi regionalni dvadesetčetvoročasovni informativni kanal, emituje program iz tri velika informativna produkcijska centra u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu, posredstvom kablovskih operatora.

Televizijski kanal N1 je ekskluzivni regionalni partner komapnije CNN.

Glavni finansijski investitor iza N1 projekta je Junajted Grupa (United Group), vodeća “pay TV” platforma u jugoistočnoj Evropi, koja obuhvata i SBB, najvećeg kablovskog operatora u Srbiji, Telemach Sloveniju i Telemach BiH, najveće kablovske operatore u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, kao i Total TV, najveću satelitsku platformu u regionu jugoistočne Evrope. U oktobru 2013. godine, svetski vodeći investicioni fond KKR sa sedištem u Njujorku preuzeo je Junajted Grupu, što predstavlja prvu direktnu investiciju KKR-a u Evropi.