Novinar Telegrama Jasmin Klarić u N1 Studiju uživo komentirao je aktualna politička zbivanja u Hrvatskoj, a posebno kampanju za unutarstranačke izbore u HDZ-u. Kazao je kako, iako je Ivan Anušić rekao da će se stvari smiriti, može se zapravo očekivati dalja eskalacija. “Anušić kaže da će se stvari smiriti, ali kasnije je dao naznačiti da je točno da se ekipa oko Mire Kovača nije baš angažirala na izborima i da se to lako da provjeriti u internetskim arhivama. Tu primirja zasigurno neće biti i za očekivati je da će stvari još dalje eskalirati u stranci”, rekao je Klarić.

Follow us:

Facebook:
https://www.facebook.com/N1Srbija
https://www.facebook.com/N1Hrvatska
https://www.facebook.com/N1BiH

Twitter:
https://twitter.com/N1infoBG
https://twitter.com/N1infoZG
https://twitter.com/N1infoSA

24 hour news network. CNN exclusive news channel affiliate.

N1, prvi regionalni dvadesetčetvoročasovni informativni kanal, emituje program iz tri velika informativna produkcijska centra u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu, posredstvom kablovskih operatora.

Televizijski kanal N1 je ekskluzivni regionalni partner komapnije CNN.

Glavni finansijski investitor iza N1 projekta je Junajted Grupa (United Group), vodeća “pay TV” platforma u jugoistočnoj Evropi, koja obuhvata i SBB, najvećeg kablovskog operatora u Srbiji, Telemach Sloveniju i Telemach BiH, najveće kablovske operatore u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, kao i Total TV, najveću satelitsku platformu u regionu jugoistočne Evrope. U oktobru 2013. godine, svetski vodeći investicioni fond KKR sa sedištem u Njujorku preuzeo je Junajted Grupu, što predstavlja prvu direktnu investiciju KKR-a u Evropi.