Super špija, postaje super brija. #ŠpijunažaIKamuflaža od 26.12. u kinima.

Super špijun Lance Sterling i znanstvenik Walter Beckett su potpune suprotnosti. Lance je uglađen i opušten. Walter… nije. No Walter to nadoknađuje svojom inteligencijom i inovacijama, stvarajući super uređaje koje Lance koristi na svojim legendarnim misijama. No kad dođe do neočekivanih događaja, Walter i Lance odjednom se moraju osloniti jedan na drugoga. A ako ovaj čudan dvojac ne nauči surađivati, cijeli svijet će biti u opasnosti.
ŠPIJUNAŽA I KAMUFLAŽA je animirana komedija smještena u svijet internacionalne špijunaže.

Matko Knešaurek je Lance Sterling
Marko Ožbolt je Walter
Lana Jurčević je Mercy Kappel
Domagoj Janković je Killian Keller
Alen Šalinović je Kimura
Branka Cvitković je Joyless
Nikola Marjanović je Uško
Ivana Mišerić je Vida
Daria Knez Rukavina je Wendy (mama)
Ivan Karaula je Young Walter
Denis Domian
Davor Gerbus
Daniel Dizdar
Martina Kapitan Bregović
Božidar Perčić
Tomislav Rukavina
Dora Jakobović
Boris Barberić

www.facebook.com/SpiesInDisguise
www.twitter.com/SpiesInDisguise
www.instagram.com/SpiesInDisguise

Facebook: https://www.facebook.com/BlitzHrvatska/
Instagram: https://www.instagram.com/blitzhrvatska/
YouTube: https://www.youtube.com/BlitzHrvatska

Blitz film i video distribucija vodeći je distributer filmova u Hrvatskoj i regiji. Blitz je stekao povjerenje najvećih filmskih studija kao što su Warner Bros Pictures International, New Line Cinema, Paramount Pictures International, Dreamworks Animation i 20th Century Fox za ekskluzivnu distribuciju filmova u kinima, također ima dugogodišnju i vrlo uspješnu suradnju i sa brojnim nezavisnim kompanijama kao što su Icon Entertainment, Europa Corp, Lakeshore Entertainment, Morgan Creek International, Summit Entertainment, Pathe Distribution, Studio Canal, LionsGate i drugima.

Dobro došli na službeni YouTube kanal vodećeg distributera filmova u regiji.
Ovdje možete saznati sve informacije o nadolazećim filmovima najvećih filmskih studija.
Bavimo se distribucijom sadržaja putem velikih ekrana, videa, televizije i Interneta preko 25 godina. Film je naš život!
Ponosni smo partneri najvećih filmskih major studija Warner Bros, Paramount i 20th Century Fox, kao i “mini-major” studija Lionsgate, STX Entertainment, Amblin Entertainment, MGM, te brojnih nezavisnih filmskih kompanija poput Europa Corp, Lakeshore Entertainment, Studio Canal, Pathe, Filmantion Entertainment, Gaumont, Kinology, Mister Smith, IM Global, Lotus Entertainment, Millennium Media, Bloom, Sierra Affinity, i mnogih drugih. Blitz posebno surađuje s domaćim filmskim autorima s kojima se trudimo poticati razvoj hrvatske kinematografije.