Filma “Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw” vjerojatno ne bi bilo da se Dwayne “The Rock” Johnson i Vin Diesel nisu posvađali tijekom snimanja osmog nastavka filmskog serija “Brzi i žestoki”. Taj je konflikt došao u dosta nezgodnom trenutku jer su “Brzi i žestoki” tada gurali jako dobro, a Johnson je svojom prisutnošću serijalu udahnuo novu energiju.

Želja filmskog studija da nastavi izbacivati uspješne naslove i Johnsonova želja da Dieselu pokaže da on može iznijeti “brz i žestok” film bez njega dovele su otcjepljenja Lukea Hobbsa (Johnson) i Deckarda Shawa (Jason Statham) od glavne ekipe likova serijala i kreacije čvrstih temelja za novi akcijski filmski serijal.

Unatoč tome što nisu dio glavne priče serijala, “Hobbs i Shaw” zadržavaju motiv obitelji koji je u prethodnim filmova postavljen kao najvažniji dio života likova. “Čak i oni koji nisu bili u krvnom srodstvu s glavnim junakom bili su prigrljeni kao familija”, kaže u novoj epizodi serijala “Polimac preporučuje” filmski i televizijski kritičar Jutarnjeg lista Nenad Polimac.

Više o filmu pročitajte ovdje: https://bit.ly/33mzuXv